Rørspyling

Effektiv rørspyling for å åpne tette rør eller fjerne fremmedelementer i røret.

Bengt Rebnord Olsen

Bengt Rebnord Olsen

Kontaktperson

Spyling av rør er en effektiv metode for vedlikehold og åpning av tette rør. Hos Altiva i Bergen, tilpasser vi metoden til ditt røranleggs spesifikke tilstand, og kan benytte oss av mekanisk spyling av rør eller rørspyling med varmt vann. Vi er tilgjengelig 24/7.

Kraftig og moderne spylebil

For å sikre topp kvalitet og effektivitet, benytter vi oss av vår kraftige og moderne spylebil. Denne kan takle alt fra mindre boliginstallasjoner til store kommunale ledninger.

Oppdraget utføres vanligvis fra en stakeluke i huset eller en utvendig kum. I enkelte tilfeller kan det være behov for å demontere toalettet eller vannlåsen på kjøkkenet for å sikre en grundig rengjøring.

Rørspyling utføres med høyt trykk, riktig dyse og tilstrekkelig vannmengde for å løse problemet effektivt. Etter en rørspyling kan det være behov for en rørinspeksjon for å identifisere årsaken til eventuelle problemer og for å sørge for at rørene er i optimal tilstand.

Altiva er ditt pålitelige valg for rørspyling i Bergen. Vi tilbyr effektive løsninger for tette rør til konkurransedyktige priser. Kontakt oss for mer informasjon om våre rørspylings tjenester og for et uforpliktende tilbud på rørspyling pris.

  • Oversvømmelse. Er uhellet ute?
    Er uhellet ute med oversvømmelse fra tette rør? Altiva tilbyr utrykningstjeneste 24/7 i Bergen. Vi håndterer alt fra mindre inngrep til store komplikasjoner på stedet. Vår moderne spylebil sammen med vårt erfarne mannskap sikrer effektiv åpning av tette rør. Vi prioriterer hurtig utrykning, fordi vi vet at hver time teller.
Jeg godtar at ALTiVA AS behandler utfylte data i skjemaet. Personvern.