Rørinspeksjon

Rørinspeksjon i Bergen med kamerautstyr som er tilpasset det aktuelle oppdraget, med hensyn til dimensjoner og lengder.

Bengt Rebnord Olsen

Bengt Rebnord Olsen

Kontaktperson

Rørinspeksjoner som utføres, vil bli dokumentert med film, en skriftlig rapport og med anbefalinger av tiltak og løsninger. Disse omfattende inspeksjonene gir oss en detaljert forståelse av rørsystemets tilstand og mulige problemområder. Ved å dokumentere inspeksjonene gir vi deg innsikt i helsen til ditt rørsystem og sørger for at du er informert om alle nødvendige reparasjoner eller vedlikehold.

I forbindelse med rørinspeksjon, kan det også være aktuelt å benytte seg av følgende tjenester:

  • Lekkasjesøk med røyk eller farge.
  • Trasèsøk for å lokalisere brudd/skade på rør.

Rørsystemets tilstand

Disse tjenestene gir oss en enda mer detaljert forståelse av rørsystemets tilstand. For eksempel kan lekkasjesøk bidra til å identifisere skjulte lekkasjer som ellers kan gå ubemerket. Trasèsøk hjelper oss å nøyaktig lokalisere brudd eller skade på rør, noe som gir oss mulighet til å gjennomføre mer effektive og målrettede reparasjoner.

Med Altiva’s rørinspeksjonstjenester kan du være sikker på at ditt rørsystem er grundig undersøkt, og at alle potensielle problemer vil bli adressert raskt og effektivt. Vi er her for å hjelpe deg med å forlenge levetiden til rørsystemet ditt og minimere risikoen for fremtidige problemer. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre rørinspeksjonstjenester i Bergen.

  • Røyktesting for lekkasjesøk
    Røyktesting er en effektiv lekkasjedeteksjonsmetode brukt av Altiva. Vi pumper trygg, ufarlig røyk inn i rørsystemet ditt. Hvis det er en lekkasje, vil røyken sive ut, noe som tydelig markerer problemområdene. Denne ikke-destruktive metoden er perfekt for å identifisere skjulte lekkasjer, slik at vi kan ta skadebegrensende tiltak.
  • Fargetesting for lekkasjesøk
    Fargetesting gir en visuell metode for å oppdage lekkasjer i ditt rørsystem. Altiva bruker en ikke-giftig, biologisk nedbrytbar farge tilsettes til vannet i rørsystemet. Ved lekkasje vil det fargede vannet bli synlig, som gir oss en tydelig indikasjon på problemområdet. Med denne metoden kan vi raskt og effektivt identifisere og reparere eventuelle lekkasjer
Jeg godtar at ALTiVA AS behandler utfylte data i skjemaet. Personvern.